Pelaajan mentaalivalmennus

Mitä paremmin tunnet itsesi ja pystyt säätelemään henkistä tilaasi, sitä enemmän saat potentiaalistasi irti. Ja mitä korkeammalle tasolle mennään, sitä pienemmät erot lajitaidoissa. Enemmän ratkaisee, kuka saa kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa itsestään parhaan suorituksen ulos. Tavoite on, että huononkin pelin taso olisi mahdollisimman korkea, ja ulosmittaus tasaista kauden aikana.

Mentaalivalmennuksessa etsimme yhdessä keinoja suorituskykysi maksimoimiseksi. Se on yksilöllinen kasvuprosessi, jossa luomme toimivia ratkaisuja kohtaamiisi haasteisiin, ja kehitämme lajissasi vaadittavia henkisiä taitoja ja ominaisuuksia, kuten:

  • itseluottamuksen säätelyä pelin aikana – varmaa pelaamista huononkin vaihdon jälkeen
  • epäonnistumisten ja pelkojen käsittelyä – virheet käsitellään pois takaraivosta kummittelemasta
  • optimaalista henkistä valmistautumista tasaisen suorittamisen tueksi – opit tunnistamaan, millä saat milloinkin itsesi parhaaseen vireystilaan
  • valjastetaan tunnereaktiot oikein – vähemmän ylilyöntejä, enemmän eteenpäin kantavaa paloa
  • loukkaantumisten tai urheilu-uran ulkopuolisten kriisien kohtaamista – haasteen ei tarvitse olla hidaste, se voi olla kasvumahdollisuus
  • johtavalta pelaajalta edellytettyä sosiaalista taitavuutta – tehostetaan kasvua sinulle sopivaan rooliin

 

Tervetuloa laumaan – ota rohkeasti yhteyttä!

 

100% pelaajista suosittelisi valmennusta muille 100% pelaajista kokee, että valmennuksessa työstetyistä asioista on hyötyä ensi kaudella 100% pelaajista kokee valmennuksen olleen hintansa arvoinen

Win the Mental Game™

Turo Asplund
Voin vilpittömästi sanoa, että olen saanut tästä apua ja aion jatkossakin käyttää. Uskon, että monelle tämä voi antaa paljon, sitä kautta voi päästä urallaan eteenpäin.
Turo Asplund, Jukurit
Katso lisää
Julius Vähätalo
Yhden pelin ei anna vaikuttaa enää liikaa mielialaan tai itseluottamukseen. Pystyn olemaan nyt useampina iltoina parhaalla tasollani.
Julius Vähätalo, Jukurit
Katso lisää
Itsessä on paljon puolia, mitä ei tunnista tai halua tiedostaa, joten se että joku haastaa minua ajattelemaan niitä, on auttanut paljon.
Mikko Petman, Rauman Lukko
Katso lisää
Olen oppinut valmistautumaan paremmin otteluihin, säätelemään tunnetiloja harjoituksissa, käsittelemään tappioita ja kuuntelemaan itseäni.
Vilma Viitanen, Mikkelin Nyrkkeilijät
Katso lisää
Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *