Aapo Siivonen | Game Grit
Aapo Siivonen Puolustaja,Rauman Lukko, Akatemia

KAUDET 2018-20

”Ensimmäisellä kaudella koin, että mentaalivalmennus toimii positiivisesti sekä pelillisiin asioihin, että yleiseen fiilikseen. Toisella kaudella siitä on tullut vielä luontevampaa ja helpompaa, kun tunnetaan jo paremmin. Suurin kehitys tällä kaudella tapahtui henkisellä puolella.

Valmennustapaamisille on aina kiva tulla, vaikka välillä vähän väsyttäisikin, ja niiden jälkeen on ollut aina hyvä fiilis. Erityisesti silloin mentaalivalmennus on tärkeää, jos joku sellainen asia harmittaa, mistä ei välttämättä muille puhuisi. Tapaamisella saa asian puhuttua, ja sen jälkeen on vapautunut fiilis. Se vahvistaa myös joukkuetta, kun pelaajat saavat itsestään enemmän irti ja pelaavat paremmin.

Tärkeintä valmennuksessa on luottamus ja koen, että pystyn puhumaan kaikesta. Mirkku on fiksu ja ymmärtäväinen. Kannattaa rohkeasti tulla mentaalivalmennukseen, jos vähääkään sitä miettii. Itseäni se on auttanut paljon.”

 

Kuva: Saimi Airaksinen / IG: pucks.and.pictures

 

SEASONS 2018-20

“During the first season, I felt that mental coaching had a positive effect on my game as well as my general state of mind. In the second season, working together began to feel even more natural and easy, since we knew each other better. The biggest development this season happened on the mental side.

It’s always nice coming to meetings, even if you’re feeling a little tired at times. It always feels good after. Mental coaching is especially important when there’s something bothering you, that you wouldn’t necessarily talk to anyone else about. During the meeting you get to talk about it and feel a sense of relief after. It also strengthens the team when players are able to play better.

The most important thing in coaching is trust, and I feel like I can talk about everything. Mirkku is smart and understanding. I recommend coming to mental coaching, if it’s something you’ve been wondering about. For me, it has been very helpful.”

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *