Iivari Säkkinen | Game Grit
Iivari Säkkinen Hyökkääjä, Lukko U20

SEASONS 2019-21

”Toiseen kauteen mentaalivalmennuksessa oli helpompi lähteä, kun kauden alusta asti tiesi jo millaista työskentely on, ja pystyi ottamaan asioita puheeksi suorempaan. Ekalla kaudella olin saanut työstettyä asioita, jotka hidastivat kehittymistä. Tällä kaudella olen kasvanut kypsemmäksi pelaajaksi, mikä näkyy tasaisuutena. Ei tule enää junnumaisia notkahduksia pelissä tai pelien välillä, vaan suorittaminen on varmempaa. Tein myös muutoksia valmistautumiseen. Sain lunastettua joukkueesta sen roolin mitä tavoittelin, ja olen tyytyväinen, että pystyin playoffeissa tekemään tulosta paineen alla. Tärkeimmäksi muistoksi kaudesta jääkin A-nuorten Suomen mestaruus. Kokonaisuutena itseluottamus on nyt korkeammalla ja olen valmiimpi seuraavin steppeihin.

Valmennustapaamisille on aina helppo tulla, ja kaikesta pystyy kertomaan sen enempää miettimättä. Mirkku on ammattitaitoinen ja luottamukseni ansainnut, ei tarvitse pitää mitään salaisuuksia. Jo alusta asti tiesi että Mirkulla on vaitiolovelvollisuus, ja ajan myötä luottamus on siitä vielä laajentunut. Se on isoin juttu toimivalle valmennukselle, mutta on myös tärkeää, että itsellä on halu puuttua ongelmakohtiin ja kehittää omia heikkouksia.

Suosittelen kokeilemaan mentaalivalmennusta, ja kertomaan suoraan kaiken mitä ajattelee. Ei kannata peitellä mitään, on molemmille helpompaa työskennellä kun on avoin, ja silloin saa myöskin apua. Erityisesti vaikeilla hetkillä valmennuksen kautta löytää keinoja käsitellä asioita, kun toinen sanottaa niitä ääneen. Silloin on itsekin helpompi nähdä kokonaiskuva.”

 

Kuva: Elmeri Elo /ElonKuvaus

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *