Jesse Ruotsi Hyökkääjä, Rauman Lukko

KAUSI 2019-20

”Jääkiekossa tapahtuu paljon. Välillä ollaan pilvissä ja välillä turhauttaa. Valmennustapaamisilla tulee mietittyä ja elettyä läpi kuluneita viikkoja, ja saa keventää mieltään pelin tapahtumista aina muutaman viikon välein. Ei tarvitse miettiä kaikkea yksin, ja saa käsiteltyä asiat kunnolla ja oikein. Tapaamisen päätyttyä on kevyempi olo. Myös joukkue voi paremmin, kun yksilöt saavat apua.

Olen ollut mentaalivalmennukseen todella tyytyväinen. Jatkoin toisenkin kauden valmennuksessa, sillä tunsin että se toimii ja siitä on hyötyä. Työskentely on helpoksi tehty, ja toisella kaudella se on ollut vielä helpompaa. Ajan myötä valmennussuhteesta on tullut tutumpi ja turvallisempi. Voi puhua omista asioistaan suoraan sen enempää mitään miettimättä. Mirkku on mukava valmentaja, joka osaa poimia ajatuksistani hyviä pointteja ja kääntää niitä oikeaan suuntaan. Tärkeintä on, että ollaan samalla sivulla, ja että toinen ymmärtää.

Kannattaa kokeilla mentaalivalmennusta, moni saa siitä varmasti hyötyä, varsinkin jos on tapana stressata tai miettiä paljon asioita. Se on hyvä työkalu saada fokusoitua tärkeisiin asioihin, ja saada pienemmätkin asiat hyvin käsiteltyä.”

 


Kuva: Liiga

 

SEASONS 2018-20

“A lot happens in hockey. Sometimes you’re on a high, sometimes frustrated. During coaching sessions, you get to regularly reflect on the past weeks, and unburden yourself of the events of the games. You don’t have to think about things all alone, but get to deal with everything properly. At the end of the meetings, you feel lighter. The team also does better when individuals get help.

I have been really pleased with the coaching process. I continued a second season because I felt it was useful for me. Working on things together is easy and has gotten even easier during the second season. Over time, the coaching relationship has become more familiar and safer. You can talk about your stuff directly without thinking about it too much. Mirkku is a pleasant coach who knows how to give me good pointers about my thoughts and guide them to the right direction. The most important thing is being on the same page and understanding one another.

I recommend mental coaching, many will definitely benefit from it, especially if you tend to stress or overthink things. It’s a good tool to help you focus on what’s important, and deal with the smaller stuff as well.”

Kuva: Riku Laukkanen

KAUSI 2018-19

”Mentaalivalmennuksessa etsitään ratkaisuja asioihin, jotka voivat jarruttaa tekemistä ja suoritusta. Valmennus on antanut työkaluja käsitellä asioita, jotka vaivaa, ja sen myötä olen saanut lisää itsevarmuutta ja parantanut peliä. Mirkku on mukava valmentaja. Työskentely yhdessä on helppoa ja sujuvaa.”

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *