Kalle Ervasti | Game Grit
Kalle Ervasti Puolustaja, Lukko U20

”Palatessani Suomeen tiedostin, että kaudesta saattaa tulla haastava, ja siksi päätin aloittaa mentaalivalmennuksen. Ylipäätään ajattelen, että on hyvä olla joku, kenen kanssa käy asioita läpi. Kauden alku olikin haastava, mutta loppujen lopuksi kausi oli nousujohteinen, ja se päättyi kauden parhaisiin peleihin A-nuorissa. Itseluottamus ja paineen sietokykyni vahvistuivat, ja pystyn nyt reagoimaan paremmin virheisiin ja huonoihin suorituksiin.

Mentaalivalmennuksen myötä ymmärtää asioita paremmin, ja se helpottaa pelaamista ja urheilijana olemista. Mirkku on loistava valmentaja, ja palaverien jälkeen on ollut aina hyvä fiilis. Valmennustapaamisilla saa ajateltua asiat läpi, eivätkä ne jää sitten mieleen enää mietityttämään, vaan pystyy keskittymään olennaiseen.

Valmennuksen edetessä puhumisesta on tullut helpompaa, ja mielestäni on tärkeää, että osaa olla rehellinen ja puhua siitä, mitä oikeasti mielessä on. Kannattaa uskaltaa sanoa ääneen se mitä päähän tulee, se auttaa. Sekin auttaa, kun pystyy ymmärtämään paremmin joukkueen muita pelaajia.”

 

 

“When I returned to Finland, I was aware that this could be a challenging season, and that’s why I decided to start mental coaching. All in all, I think it’s good to have someone to process things with. The start of the season was difficult, but it progressed and finished with the best games of the season in the U20 team. My self-confidence and pressure-endurance improved, and I can now better handle mistakes and poor games.

Mental coaching gives you a better understanding of things, and makes it easier to play and be an athlete. Mirkku is a great coach, and I’ve always felt good after meetings. They allow you to process things, and then you no longer have to think about them, instead you can focus on the important things. As the coaching process has progressed, talking has become easier, and I think it’s important to be able to be honest and talk about what’s really on your mind. It’s good to say out loud what comes to mind, it helps. It also helps when you can better understand the other players on the team.”

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *