Onni Korkka Puolustaja, Rauman Lukko

KAUSI 2019-20

”Viime kaudesta jäi hyvä fiilis, ja kesään lähdin kovemmalla vaatimustasolla kuin aiemmin, harjoitellen tavoitteellisemmin. Jatkoin myös mentaalivalmennusta, koska sen avulla olin pystynyt avaamaan omia ajatuksiani paremmin, ja purkamaan ”mörköjä”. Tällä kaudella kehityin pelaajana kokonaisvaltaisesti, ja paransin myös elämäntapojani. Arkeni on nyt urheilullisempaa ja ammattimaisempaa. Suoritin tasaisemmin ja löysin kiekollisia vahvuuksiani uudelleen. Kauden tavoitteet toteutuivat osittain yli odotustenkin, ja päällimmäisenä mieleen jäi liigadebyytti.

Toisella kaudella mentaalivalmennuksessa oli helpompi puhua avoimemmin, kun tunnettiin jo paremmin. Ajan myötä on uskaltanut olla tapaamisissa oma itsensä, ja koen että pystyn puhumaan ihan kaikesta. Mirkku on erittäin mukava, ja valmennustapaamisille on ollut aina mukava tulla. Niillä saa jäsennettyä asioita, ja sitä kautta löytää avaimia, ja oppii itsestään aina jotain uutta.”

 

Kuva: Elmeri Elo

 

SEASONS 2018-20

“I was happy with last season, and started the summer with higher standards, and more goal-oriented training. I also continued with mental coaching, because it had allowed me to process my thoughts better, and break free from any barriers. During this season, I developed on all fronts as a player, and improved my lifestyle. My everyday life is now more professional and athletic. I was able to perform more consistently, and I also rediscovered some of my strengths. I achieved my goals for the season, partially even beyond expectations, with my SM-liiga debut being the most memorable moment.

During the second season of mental coaching, it was easier to speak more openly, since we already knew each other better. Over time, I have been able to be myself in meetings, and I feel that I can talk about absolutely everything. Mirkku is very nice, and it has always felt good coming to meetings. They allow you to process things, find solutions and learn more about yourself.”

 

KAUSI 2018-19

”Mentaalivalmennuksen myötä olen saanut enemmän itsestäni irti. Peleihin valmistautuminen on parantunut, ja olen pystynyt paremmin keskittymään omaan tekemiseen. Alkukauden vaikeuksien jälkeen pystyin ottamaan isoja steppejä eteenpäin.

Tapaamisilla käydään läpi omia tavoitteita ja asioita, jotka painaa mieltä. Mirkku on hyvä valmentaja, ja hänen kanssa on ollut helppo puhua ja avata omia ajatuksia.”

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *