Robert Arrak | Game Grit
Robert Arrak Hyökkääjä, Lukko U20

SEASON 2020-21

“Ensimmäinen kausi mentaalivalmennuksessa on ollut hyvä kokemus ja auttanut kauden aikana, vähän kaikkeen. Olin lukenut aiemmin mentaalivalmennukseen liittyviä kirjoja, joten olin kiinnostunut aloittamaan valmennuksen kun siihen tuli Lukossa mahdollisuus. Olen valmennuksen kautta oppinut elämään hetkessä, ja silloin on helpompi keskittyä peliin kun ei mieti asioita liian pitkälle. Vaikka kausi oli rikkonainen, olen tyytyväinen että pystyin enimmäkseen suorittaa tasaisesti. Kevättä kohti omat suoritukset paranivat, ja kausi päättyi A-nuorten Suomen Mestaruuteen.

Valmennuksessa keskustelun kautta ymmärtää miksi joku asia ei ole mennyt nappiin, ja löytää myös keinoja ratkaista tilanne. Saa puhdistettua ja laitettua järjestykseen omia ajatuksia. Alusta asti on ollut helppoa olla valmennustapaamisilla. Mirkku on hyvä ja rento valmentaja, jolle on helppo puhua omista asioista, ja sitä kautta työskentely on ollut toimivaa ja siitä on jäänyt hyvä fiilis.

Kannattaa kokeilla mentaalivalmennusta, se auttaa kehittymään pelaajana. Erityisesti kun tulee haasteita kauden aikana, valmennus auttaa löytämään niihin syyn ja ratkaisun.”

Kuva: Elmeri Elo /ElonKuvaus

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *