Thomas Grönlund | Game Grit
Thomas Grönlund Puolustaja, Lukko U18/ U20

SEASON 2020-21

”Aloitin mentaalivalmennuksen kun muutin Raumalle Lukkoon pelaamaan. Ajattelin, että siitä voisi olla hyötyä ja se olisi hyvä tuki uudessa ympäristössä, ja muutkin kannustivat aloittamaan. Valmennusprosessi on ollut hyvä kokemus ja siellä on saanut aina nollattua sen hetkisen tilanteen. Tapaamisilta on saanut rentoutta ja luottavaisen olon tekemiseen, kun on käsitelty niitä asioita mitkä olen kokenut tärkeiksi. Sen jälkeen ne ovat onnistuneet paremmin.

Paineensietokyky pelissä on parantunut, on malttia enemmän mutta myös rohkeutta. Elän urheilullisemmin, ja kauden tavoitteeni toteutuivat. Pääsin loppukaudeksi A-nuoriin pelaamaan ja pystyin tehdä siellä tulosta. Vaikka kausi oli Koronan takia poikkeuksellinen ja kärsin loukkaantumisista, olen isoon kuvaan tyytyväinen ja sain otettua ison stepin eteenpäin viime kaudesta.

Mirkun kanssa on ollut alusta asti helppo työskennellä ja tapaamisilla tulee aina jotain uutta. Alan ammattilainen ymmärtää paremmin, ja on tietämystä asioiden ratkaisemiseen.

Kannattaa tulla mentaalivalmennukseen, se auttaa sekä tähän hetkeen että tulevaan.”

 

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *