Mirjam Wallin | Mentaalivalmentaja | Game Grit

gamegrit

on jääkiekkoilijoiden psyykkiseen valmennukseen erikoistunut yritys. Valmennamme sekä huipulle tähtääviä nuoria, että ammattilaisia SM-liigassa sekä Euroopan ja Pohjois-Amerikan sarjoissa. Autamme pelaajiamme ottamaan koko potentiaalinsa käyttöön.

Varaa aika aloitustapaamiselle 

 

 

Mirjam Wallin – Mentaalivalmennuksen ammattilainen

”Mentaalivalmentajana haluan auttaa pelaajia saavuttamaan oman maksimipotentiaalinsa. Ohjaan ja tuen henkisen kasvun prosessia, ja autan löytämään keinoja yksilöllisten kompastuskivien ylittämiseksi. Mentaalivalmennusprosessi lisää pelaajan itsetuntemusta ja kykyä säädellä henkistä tilaa, ja siten nostaa pelaajan uudelle tasolle – se kasvattaa henkisesti hyvinvoivia ja taitavia pelaajia, jotka löytävät jatkuvasti uusia keinoja ottaa potentiaalistaan enemmän käyttöön. Suorituksen erinomaisuuden kehittyminen tehostuu ihmisenä kasvaessa.

Valmennustyöni painopiste on pelaajien yksilövalmennuksessa. Yksilöllinen valmennusprosessi antaa pelaajalle oikea-aikaisesti juuri sen, mitä pelaaja kulloinkin tarvitsee. Pitkäaikaiset valmennussuhteet tukevat pelaajan polkua juniorista ammattilaiseksi. Tuen joukkueen kehitystä ja menestystä myös pienryhmä- ja ryhmävalmennusten avulla. Lisäksi koulutan ja sparraan valmentajia saamaan itsestään ja pelaajistaan parhaan mahdollisen esiin. Urheilu-uran päättyessä autan valmennettaviani suuntautumaan uuteen.”

 

 

Aloita mentaalivalmennus

 

Mentaalivalmennus on luottamukselliseen keskustelusuhteeseen perustuva kasvuprosessi, joka mahdollistaa henkisen suorituskyvyn kehittämisen. Se on säännöllistä pysähtymistä omien suoritusten, elämäntilanteen ja kasvun äärelle, jossa itsetuntemus ja taidot säädellä omaa henkistä tilaa lisääntyvät.

Psyykkinen valmius suoriutua tehtävästä vaikuttaa lopputulokseen jokaisessa urheilusuorituksessa. Sitä tarvitaan erityisesti tehtävissä, joissa on vaatimus suoriutua korkeatasoisesti ja tasaisesti pitkillä aikaväleillä.

Koulutettu ja kokenut Mentaalivalmentaja tukee ja ohjaa erityisosaamiseensa pohjaten pelaajan henkilökohtaista kasvuprosessia. Valmennus auttaa löytämään keinoja urheiluun ja elämään kuuluvien kompastuskivien ylittämiseksi, ja saamaan potentiaalista enemmän käyttöön. Se luo edellytyksiä kestävälle kehitykselle ja menestymiselle.

Valmennustapaamisilla (paikan päällä tai videoyhteydellä) prosessoidaan suorituskyvylle merkityksellisiä asioita yhdessä. Käydään läpi pelitapahtumia, muutoksia ja vaihtelua suoritustilassa, itseluottamuksen tasoa, tai muita seikkoja hallin ulkopuolelta, jotka saattavat jarruttaa luovuutta kaukalossa. Kun kyky käsitellä ja säädellä tunnetiloja lisääntyy, pelaaja saa parhaan irti itsestään haastavissakin olosuhteissa – ja erityisesti tärkeimmillä hetkillä.

 

“Antaa apua, mutta ei liian aikaisin, jotta joutuu itse tekemään työn” –Aleksi Saarela
“Ammattitaitoinen ja luottamukseni ansainnut. ” –Iivari Säkkinen
“Haluaa aidosti auttaa.” –Mikko Petman
“Valtavasti tietoa ja intohimoa pelaajien auttamiseen.” –Brandon DeFazio
“Todella fiksu.” –Justin Danforth
“Osaa antaa syöttejä niin, että saa itse ymmärrettyä asioita.” –Oskari Setänen

 

 • Sertifioitu Psyykkinen valmentaja (Certified Mental Performance Coach, UPV sert., Suomen Psykologiliitto)
 • Sertifioitu Suorituskyvyn valmentaja, (Canada Coach Academy, ICF sertifiointi käynnissä)
 • YTM Yhteiskuntatieteiden maisteri, Tampereen Yliopisto
 • SM-liigassa vuodesta 2017 lähtien, Rauman Lukon Mentaalivalmentajana neljättä kautta (2018-22)
 • Mukana valmentamassa Lukon liigajoukkueen ja A-nuorten pelaajia Suomen Mestaruuksiin 2021
 • Etä-valmennettavia jääkiekossa mm.: SM-liiga, KHL, Pohjois-Amerikan ja Euroopan sarjat
 • Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen, SUPY:n asiantuntijajäsen & laillistettu sosiaalityöntekijä (Valvira)
 • 11. vuosi psykososiaalista selviytymistä, suorituskykyä, elämänhallintaa ja henkistä kasvua edistävissä tehtävissä: laaja-alaista työkokemusta erilaisista elämään ja urheiluun kuuluvista ongelmatilanteista ja kehityshaasteista
 • Psykologian, Urheilupsykologian, Kasvatustieteiden ja Sosiaalitieteiden opintoja (Tampereen Yliopisto & Jyväskylän Yliopisto)
 • Urheilun Psyykkisen valmennuksen opintoja, Haaga-Helia AMK, Vierumäki
 • Suomen Valmentajien yhdistyksen jäsen
 • Erityisosaamista: systemaattinen yksilötason valmennus jääkiekossa, joka pienentää kuilua pelaajan potentiaalin ja päivittäisen suoritustason välillä
 • Lisensoitu Personal Trainer, Trainer4You

 

AJANVARAUS

”Parasta työssäni on yhteyden luominen pelaajan kanssa. Rakennamme yhdessä valmennussuhteen, jossa on mahdollista hypätä syvään päätyyn – oikeasti merkityksellisten asioiden äärelle – ja löytää sieltä keinoja ottaa seuraava askel kasvutarinassa kohti koko potentiaalin ulosmittausta.

Valmentajana olen rehellinen, myötätuntoinen ja välittävä, sekä myös vaativa. Tiedän mikä valtava potentiaali pelaajissani on, ja pidän rimaa korkealla yhteiselle työskentelyllemme. Palkitsevinta on seurata pelaajien kasvua kohti parasta versiotaan.”

 

MEDIA -sivulta löydät haastatteluja ja kuvauksia Mentaalivalmentajan työstä

Three years of mental coaching has been a success. Every meeting creates progress. Everyone deserves to become their greatest version, and the mental aspect is a big part of it. 
Mikko Petman, Rauman Lukko
Katso lisää
I want to use every opportunity I can, that advances my career in hockey. Coaching helps clarify things and promotes confidence.
Sami Päivärinta, Rauman Lukko
Katso lisää
I highly recommend that all players use Mirjam, she has a wealth of knowledge and passion for helping players. You'll immediately see that she can help you become a more composed and mentally strong athlete.
Brandon DeFazio, Rauman Lukko
Katso lisää
I’ve been really happy with our three-year process. Mental coaching is key for my growth and well-being, and I will continue using it to support me with the mental demands of hockey.
Oskari Setänen, Kookoo
Katso lisää
Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *