gamegrit

on jääkiekkoilijoiden psyykkiseen valmennukseen erikoistunut yritys. Valmennamme sekä huipulle tähtääviä nuoria, että ammattilaisia SM-liigassa ja muissa Euroopan & Pohjois-Amerikan sarjoissa. Autamme pelaajiamme ottamaan potentiaalistaan enemmän käyttöön. 

Systemaattiseen yksilövalmennukseen perustuva valmennusohjelmamme on suunniteltu edistämään pelaajien henkistä suorituskykyä ja hyvinvointia, joka mahdollistaa tasaisen, korkeatasoisen suorittamisen läpi kauden. 

Vaikka olemme erikoistuneet jääkiekkoon, ovat kaikki urheilijat lajiin katsomatta tervetulleita yksilövalmennukseen. Valmennusohjelma sopii erinomaisesti myös taiteilijoille ja artisteille, jotka pyrkivät huippusuorituksiin tai haluavat vapauttaa lisää luovuuttaan.

 

 

Mirjam Wallin – Mentaalivalmennuksen ammattilainen

“Mentaalivalmentajana haluan auttaa pelaajia saavuttamaan oman maksimipotentiaalinsa. Ohjaan ja tuen henkisen kasvun prosessia, ja autan löytämään keinoja yksilöllisten kompastuskivien ylittämiseksi. Mentaalivalmennusprosessi lisää pelaajan itsetuntemusta ja kykyä säädellä henkistä tilaa, ja siten nostaa pelaajan uudelle tasolle – se kasvattaa henkisesti hyvinvoivia ja taitavia pelaajia, jotka löytävät jatkuvasti uusia keinoja ottaa potentiaalistaan enemmän käyttöön. Suorituksen erinomaisuuden kehittyminen tehostuu ihmisenä kasvaessa.

Valmennustyöni painopiste on pelaajien yksilövalmennuksessa. Yksilöllinen valmennusprosessi antaa pelaajalle oikea-aikaisesti juuri sen, mitä pelaaja kulloinkin tarvitsee. Pitkäaikaiset valmennussuhteet tukevat pelaajan polkua juniorista ammattilaiseksi. Tuen joukkueen kehitystä ja menestystä myös pienryhmä- ja ryhmävalmennusten avulla. Lisäksi koulutan ja sparraan valmentajia saamaan itsestään ja pelaajistaan parhaan mahdollisen esiin. Urheilu-uran päättyessä autan valmennettaviani suuntautumaan uuteen.”

 

 

Mentaalivalmennus on luottamukselliseen keskustelusuhteeseen perustuva kasvuprosessi, joka mahdollistaa henkisen suorituskyvyn kehittämisen. Se on säännöllistä pysähtymistä omien suoritusten, elämäntilanteen ja kasvun äärelle, jossa itsetuntemus ja taidot säädellä omaa henkistä tilaa lisääntyvät.

Koulutettu ja kokenut Mentaalivalmentaja tukee ja ohjaa erityisosaamiseensa pohjaten pelaajan henkilökohtaista kasvuprosessia. Valmennus auttaa löytämään keinoja urheiluun ja elämään kuuluvien kompastuskivien ylittämiseksi, ja saamaan potentiaalista enemmän käyttöön. Se luo edellytyksiä kestävälle kehitykselle, tasaiselle suorittamiselle vaativissa tehtävissä ja korkeatasoiselle menestymiselle.

Valmennus alkaa aloitustapaamisella, jossa alamme hahmottaa, miten voimme edistää henkistä suorituskykyäsi. Pikkuhiljaa alkaa piirtyä “kartta”, jonka avulla päästään lähemmäksi tavoitteitasi ja reservissä olevaa potentiaaliasi. Teemme suunnitelman miten usein tapaamme kauden aikana. Prosessi on kaikille omanlaisensa, ja ajanmyötä valmennussuhde muovautuu sellaiseksi, joka parhaiten palvelee juuri sinua

Kauden aikana valmennustapaamisilla prosessoidaan suorituskyvylle merkityksellisiä asioita yhdessä. Käydään läpi pelitapahtumia, muutoksia ja vaihtelua suoritustilassa, itseluottamuksen tasoa, tai muita seikkoja hallin ulkopuolelta, jotka saattavat jarruttaa luovuutta kaukalossa. Kun kyky käsitellä ja säädellä tunnetiloja lisääntyy, pelaaja saa parhaan irti itsestään haastavissakin olosuhteissa – ja erityisesti tärkeimmillä hetkillä.

 

Täytä HenkiSen suorituskyVYN -kysely

Kysely on täysin maksuton ja luottamuksellinen.

 

“Antaa apua, mutta ei liian aikaisin, jotta joutuu itse tekemään työn” – Aleksi Saarela
“Ammattitaitoinen ja luottamukseni ansainnut. ” – Iivari Säkkinen
“Haluaa aidosti auttaa.” – Mikko Petman
“Valtavasti tietoa ja intohimoa pelaajien auttamiseen.” – Brandon DeFazio
“Todella fiksu.” – Justin Danforth
“Osaa antaa syöttejä niin, että saa itse ymmärrettyä asioita.” – Oskari Setänen

 

 • Sertifioitu Psyykkinen valmentaja (Certified Mental Performance Coach, UPV sert., Suomen Psykologiliitto)
 • Sertifioitu Suorituskyvyn valmentaja, (Canada Coach Academy, ICF sertifiointi käynnissä)
 • YTM Yhteiskuntatieteiden maisteri, Tampereen Yliopisto
 • SM-liigassa vuodesta 2017 lähtien, Rauman Lukon Mentaalivalmentajana neljä kautta (2018-22)
 • Mukana valmentamassa Rauman Lukon pelaajia Suomen Mestaruuksiin (Liiga-joukkue 2021, A-nuoret 2021 ja 2022)  
 • Etä-valmennettavia jääkiekossa mm.: SM-liiga, Pohjois-Amerikan juniori-, yliopisto- ja ammattilais-sarjat, Euroopan sarjat
 • Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen, SUPY:n asiantuntijajäsen & laillistettu sosiaalityöntekijä (Valvira)
 • International Coaching Federation, ICF:n jäsen
 • 12. vuosi psykososiaalista selviytymistä, suorituskykyä, elämänhallintaa ja henkistä kasvua edistävissä tehtävissä: laaja-alaista työkokemusta erilaisista elämään ja urheiluun kuuluvista ongelmatilanteista ja kehityshaasteista
 • Psykologian, Urheilupsykologian, Kasvatustieteiden ja Sosiaalitieteiden opintoja (Tampereen Yliopisto & Jyväskylän Yliopisto)
 • Urheilun Psyykkisen valmennuksen opintoja, Haaga-Helia AMK, Vierumäki
 • Suomen Valmentajien yhdistyksen jäsen
 • Erityisosaamista: systemaattinen yksilötason valmennus jääkiekossa, joka pienentää kuilua pelaajan potentiaalin ja päivittäisen suoritustason välillä
 • Lisensoitu Personal Trainer, Trainer4You

 

 

“Parasta työssäni on yhteyden luominen pelaajan kanssa. Rakennamme yhdessä valmennussuhteen, jossa on mahdollista hypätä syvään päätyyn – oikeasti merkityksellisten asioiden äärelle – ja löytää sieltä keinoja ottaa seuraava askel kasvutarinassa kohti koko potentiaalin ulosmittausta.

Valmentajana olen rehellinen, myötätuntoinen ja välittävä – myös lempeällä tavalla vaativa. Tiedän mikä valtava potentiaali pelaajissani on, ja pidän rimaa korkealla yhteiselle työskentelyllemme. Palkitsevinta on seurata pelaajien kasvua kohti parasta versiotaan.”

 

 

MENTAALIVALMENNUS PELAAJIEN NÄKÖKULMASTA

PELAAJIEN SANOIN – Mitä mentaalivalmennus on?


*”Itsensä ymmärtämistä ja oman mielen hallintaa.”
– Oskari Setänen

Ratkaisujen etsimistä asioihin, jotka voivat jarruttaa suoritusta.”
– Jesse Ruotsi

”Henkisen suoritusvalmiuden kehittämistä.”
– Roni Sevänen

”Keino käsitellä ja ehkäistä ongelmia kauden aikana.”
– Justin Danforth

Itsensä löytämistä ihan uudella, positiivisella tavalla.”
– Keni Karalahti

”Työkaluja mielen ja itseluottamuksen säätelyyn.”
– Julius Vähätalo

 

Täytä HenkiSen suorituskyVYN -kysely

Kysely on täysin maksuton ja luottamuksellinen.

Mental coaching has been a very worthwhile process, as it facilitates development and helps me stay in the right lane. As we process things, it’s easier to leave them behind, which allows more room to focus on the game itself.
Sebastian Repo, Rauman Lukko
Read more
Three years of mental coaching has been a success. Every meeting creates progress. Everyone deserves to become their greatest version, and the mental aspect is a big part of it. 
Mikko Petman, Rauman Lukko
Read more
I’ve grown into a more mature player, performing at a more consistent & confident level without the ups and downs. I was able to produce under pressure in playoffs. Mirjam is a competent coach and has earned my trust.
Iivari Säkkinen, Rauman Lukko
Read more
I highly recommend that all players use Mirjam, she has a wealth of knowledge and passion for helping players. You'll immediately see that she can help you become a more composed and mentally strong athlete.
Brandon DeFazio, Rauman Lukko
Read more
Ota yhteyttä
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *