Waltteri Mattila | Game Grit
Waltteri Mattila FI Puolustaja, Lukko U20

SEASON 2021-22

“Mentaalivalmennus on ollut kaikin puolin positiivinen kokemus. Käynti kerrallaan oma usko siihen on lisääntynyt. Ennen aloittamista saatoin hieman kyseenalaistaa, että onko tällaisesta oikeasti hyötyä, mutta kauden myötä olen päässyt toteamaan että kyllä siitä on apua, ja se on tärkeää. Mitä enemmän olen käynyt ja työstänyt asioita, sitä paremmin olen hyötyjä huomannut. Tämän kauden osalta olen ylpeä henkisestä kasvustani, ja parhaaksi muistoksi jää Suomen Mestaruuden voittaminen.

On hyvä käydä asioita säännöllisesti läpi, ja päästä puhumaan asioista, joista ei ole aiemmin puhunut kenellekään. Avautumalla saa taakkaa kevennettyä, ja Mirkun kanssa keskustelemalla on löytynyt keinoja päästä yli vaikeista asioista. Yhteistyö on tuntunut tosi hyvältä, Mirkku osaa hommansa kyllä ja todella hyvin.

Valmennusta aloittaville pelaajille korostaisin rohkeutta ja uskallusta avautua. Vaikka joitain asioita voi olla vaikea sanoa, kannattaa kertoa ne juuri siten, kuten ne oikeasti on. Kannustan lähtemään prosessiin ennakkoluulottomasti mukaan!”

Kuva: Sami Kivistö Photography

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *