Aaro Vidgrén FI Forward, Vaasan Sport

KAUSI 2019-20

”Mentaalivalmennus on ollut minulle todella tärkeää on/off the ice. Se vahvistaa pelaajien omaa ymmärrystä ja auttaa hoitamaan oman homman joukkueessa motivoituneemmin. Oma henkinen kasvuni on mennyt eteenpäin tasaisuuden löytämisessä ja asioiden käsittelyssä.

Luottamus Mirkkua kohtaan on suuri, ja valmennussuhde on syventynyt ajan myötä. Mirkku kuuntelee oikeasti ja on kiinnostunut, ja haastaa tekemään ns. työn itse. On ollut kiva mennä tapaamisille ja saanut asioita sanotuksi, minkä jälkeen on ollut helpottunut olo. Luottamuksen ohella valmennuksen toimivuuden kannalta on mielestäni tärkeää, että pääsee näkemään kasvotusten. Etäpalaverit eivät ole sama asia.

Suosittelen valmennusta muillekin, sillä se auttaa kaikessa – niin kaukalossa kuin siviilielämässäkin.”

 

Kuva: Samppa Toivonen

 

SEASONS 2017-20

“Mental coaching has been really important to me on and off the ice. It strengthens the players’ own understanding, and helps them to do their job on the team with more motivation. I have grown mentally in finding consistency and dealing with everything.

I trust Mirjam greatly,  and the coaching relationship has deepened over time. Mirjam truly listens and is interested, and challenges you to do the work yourself. It’s been nice going to the meetings and getting things off your chest, after which you get a sense of relief. In addition to trust, I think it is important for the effectiveness of the coaching to be able to see face to face. Coaching sessions over the phone are not the same thing.

I recommend mental coaching to other players as well, because it helps with everything – both in the game as well as outside the rink.”


Kuva: Liiga

 

KAUDET 2017-19

”Mentaalivalmennuksen avulla olen saanut poistettua henkisiä jarruja, oppinut heittäytymään hetkeen ja ajattelemaan positiivisesti. En ole enää yhtä riippuvainen peliä edeltävistä rutiineista, ja huonon ja hyvän pelin ero on pienentynyt. Olen rohkeampi, ja minulla on enemmän luottoa omaan kehitykseeni.

Valmennustapaamisissa työstetään uusia näkökulmia ja kehitetään mieltä, ja niistä on jäänyt huojentunut olo. Mirkun kanssa työskentely on kivaa, hän laittaa ajattelemaan eikä anna helpointa ratkaisua.”

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *