Anonymous 1

”Aloitin mentaalivalmennuksen ison elämänmuutoksen tueksi, kun muutin juniori-ikäisenä toiselle paikkakunnalle pelaamaan jääkiekkoa. Aiemmilla kausilla oli ollut haastavaa loukkaantumisten vuoksi, joten ajattelin, että mentaalivalmennus on hyvä olla olemassa, jos kauden aikana tulee hankalia asioita eteen.

Mentaalivalmennuksesta on ollut apua ja hyötyä, ja luotan Mirkun ammattitaitoon. Olen saanut tasaisuutta ääripäihin, ja pystyn paremmin näkemään hyviäkin puolia asioissa. Olen oppinut, ettei yksi tapa valmistautua toimi aina, vaan pitää oppia tunnistamaan millä keinoilla milloinkin saa itsestään parhaan irti peliin.

Työskentely yhdessä on ollut toimivaa, ja on ollut helppoa sanoa se, mikä mieltä painaa. Tapaamisilla on rentoa käydä, eikä tarvitse peitellä mitään asioita. Mirkku on helposti lähestyttävä, ja luottamus on syventynyt kun ollaan opittu tuntemaan paremmin. Mielestäni on tärkeää, että valmentajan tapa käsitellä asioita mätsää hyvin pelaajan ajatteluun. Minulle on toiminut se, että Mirkku antaa useampia eri näkökulmia. Niitä mietitään yhdessä ja valitaan, mistä näkökulmasta asiaa voisi alkaa katsomaan. On ollut mielenkiintoista kuulla ammattilaisen näkökulmia asioihin, ja on hyvä ettei asioita tarvitse miettiä yksin. Tapaamisten jälkeen on ollut helpompi olo,  kun on saanut käsiteltyä sen, mikä mieltä on painanut. ”

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *