Anonymous 3

”Mentaalivalmennuksen aloittaminen on kannattanut. Valmennustapaamisilla pysähdytään miettimään mitä viime aikoina on tapahtunut, ja millainen fiilis on ollut. Siitä on ollut hyötyä, kun on päässyt purkamaan asioita ja saanut Mirkulta näkökulmaa. Tapaamisilta on aina jäänyt käteen jotain, millä on saanut seuraavan pätkän ajan kehitettyä omaa ajattelua parempaan suuntaan. Pystyn nyt suhtautumaan paremmin epäonnistumisiin, ja kriittisen ajattelun ohelle olen oppinut myös ajattelemaan ”puolustavammin”. Pystyin tällä kaudella vaikuttamaan enemmän joukkueen menestykseen, ja ottamaan kauden aikana sen seuraavan stepin, mikä oli tarkoituskin.

Valmennussuhde on ollut hyvä ja toimiva, ja mennyt kokoajan paljon eteenpäin. Mirkku kuuntelee hyvin ja antaa näkökulmaa ja työkaluja oman ajattelun tueksi. Toimivuuden kannalta on tärkeää, että ymmärtää toista. Säännöllisyys ja valmennuksen pitkäaikaisuus on myös tärkeää kehittymisen mahdollistamiseksi. Meidän tapa työskennellä on ollut minulle täydellinen tapa, eikä koskaan ole tullut olo, että olisi ollut turhaan tapaamisella, vaikka välillä olisikin väsyttänyt. Tapaamisten sopiminen on ollut helppoa ja käytännön asiat onnistuneet todella hyvin.

Olen kokenut mentaalivalmennuksen hyödylliseksi ja toimivaksi, ja jos jokainen pelaaja on edes hiukan parempi, tekee se sitäkin enemmän joukkueelle.”

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *