Daniel Salonen FI Goalie, Lukko U18

SEASON 2021-22

“Kaikki mahdollisuudet kannattaa käyttää, mistä voi olla hyötyä lätkään. Olen tajunnut, että suurin osa asioista on oman pään sisällä. Onnistuminen on pitkälti mielentilasta kiinni, ja henkinen vaikuttaa myös fyysiseen. Mentaalivalmennuksen myötä olen kasvanut henkisesti, ja kausi oli iso askel eteenpäin.

On yllättänyt, kuinka hyvin säännöllinen yksilövalmennus tepsii. Lisääntynyt itsevarmuus on näkynyt peleissä, treeneissä ja kopissa. Erityisesti pelien alussa luotan nyt osaamiseeni enemmän, ja sitä kautta on ollut helpompi saada flow-tila päälle.

Valmennustapaamisilla on pystynyt tosi hyvin kertomaan kaikesta. Olen tykännyt siitä, että saan itse miettiä asioita ja löytää vastauksia. Kun ollaan puhuttu asioista yhdessä, ne ovat parantuneet. Alkujännityksen jälkeen työskentely on tuntunut tosi rennolta. Mirkku kysyy hyviä kysymyksiä ja auttaa löytämään vastauksia, ja sitä kautta älyää aina jotain uutta.

Valmennus on toiminut enemmänkin kuin osasin odottaa. Keskusteluista ja vinkeistä saa voimaa ja näkee asiat selvemmin. Pieniä arkisia asioita parantamalla niistä tuleekin suuria ja tärkeitä asioita.”

Photo: Janne Hilander

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *