David Nemecek CZ Defenseman, Rauman Lukko

”I chose mental coaching, because I have a strong belief that your mental state has a big impact on your game. Thanks to mental coaching I learned a lot of new things and techniques, that helped me to become a better player and also a better person.

Mirkku is a good mental coach and I found it easy to talk to her. That is very important, because you need to talk about everything that’s on your mind, to get the most out of the mental coaching. After sessions I was leaving with a good feeling and full of positive energy.

I would recommend mental coaching to everyone who wants to get better.”

 

Kuva: Elmeri Elo

 

”Valitsin mentaalivalmennuksen, koska uskon vahvasti, että henkisellä tilalla on suuri vaikutus peliin. Mentaalivalmennuksen ansiosta olen oppinut paljon uusia asioita ja tekniikoita, jotka ovat auttaneet minua kasvamaan sekä paremmaksi pelaajaksi että ihmiseksi.

Mirkku on hyvä henkinen valmentaja, ja minusta on helppo puhua hänen kanssaan. Se on erittäin tärkeää, koska sinun on puhuttava kaikesta mitä mielessäsi on, jotta saat parhaan hyödyn irti valmennuksesta. Valmennustapaamisista lähdin hyvällä fiiliksellä ja täynnä positiivista energiaa.

Suosittelen mentaalivalmennusta kaikille, jotka haluavat tulla paremmaksi.”

 

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *