Eetu Koivistoinen FI Forward, Rauman Lukko

KAUSI 2019-20

”Sain ensimmäisenä vuonna paljon hyviä työkaluja mentaalivalmennuksesta, joten päätös jatkaa oli helppo. Saatiin hyvin jatkettua siitä, mihin oltiin edellisellä kaudella jääty. Valmennussuhde on ollut mielestäni koko ajan hyvin toimiva, ja työskentely yhdessä mutkatonta. Mirkku osaa vetää oikeista naruista, jotta päästään pohdinnassa pintaa syvemmälle. Sellainen keskustelu on mielestäni tärkeintä toimivassa valmennuksessa. Valmennustapaamisten jälkeen on ollut rauhallinen ja levollinen olo.

Olen saanut valmennuksesta työkaluja käsitellä eri tunnetiloja, ja pystyn ottamaan negatiivisen palautteen paremmin vastaan.  Pystyn olemaan neutraalimpi, ja tunnetilojen käsittelyn avulla pelaajat saavat itsestään enemmän irti. Suosittelen kokeilemaan valmennusta, työskentely on rentoa ja siinä pääsee pohtimaan ja syventymään kunnolla omiin tunnetiloihin. ”

Kuva: Aarno Vuorinen

 

SEASONS 2018-20

“I got a lot of good tools from mental coaching in my first year, so the decision to continue was easy. We were able to keep going from where we left off the previous season. I feel the coaching relationship has been uncomplicated and worked well all this time. Mirjam knows how to bring the reflection to a deeper level, and I think that kind of discussion is the most important factor in effective coaching. After meetings I’ve felt peaceful and calm.

The coaching has provided me with tools to deal with different emotional states, and I am now able to deal with negative feedback more constructively. I can be more neutral, and by dealing with emotional states, players are able to execute better. I recommend trying mental coaching, the method of training is laid-back and allows you to examine and reflect on your emotions.”

 

KAUSI 2018-19

”Olen saanut mentaalivalmennuksesta työkaluja prosessoimaan itsestäni parhaan irti. Koen saaneeni vahvan uskon itseeni, ja siitä on ollut hyötyä myös joukkueelle, kun uskallukseni on kehittynyt ja olen tsempannut enemmän muita.

Mirkulle on ollut helppo kertoa ihan kaikista asioista, ja hän on hyvä haastamaan työkalujen käytössä, joista keskustellaan. Mentaalivalmennus on vuorovaikutusta, avoimuutta, ja uusien toimintatapojen löytämistä.”

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *