Forward, Rauman Lukko

”Aloitin mentaalivalmennuksen, koska halusin kehittyä sekä pelaajana että ihmisenä. Sen myötä olen oppinut puhumaan ajatuksistani, ja tekemään tarvittavia muutoksia. Olen oppinut keskittymään enemmän niihin asioihin, mihin itse voin vaikuttaa, ja ajattelemaan positiivisemmin. Olen varmaankin ollut myös parempi joukkuekaveri.

Olen saanut valmennuksesta paljon apua ja ollut siihen tyytyväinen. Mirkku on hyvä auttamaan löytämään avaimia, joilla saa omaa ajatusmaailmaa muutettua ja ongelmia ratkaistua. Valmennussuhteesta on kauden edetessä tullut parempi ja parempi, alun jälkeen on ollut helpompaa puhua. Kun ollaan opittu tuntemaan paremmin, Mirkku on osannut sanoittaa sen mitä tarkoitan ja mitä yritän sanoa. Valmennuksen säännöllisyys on ollut tärkeä syy siihen, että se on toiminut.

Olen myös tajunnut, että pitää olla paljon kärsivällisyyttä, jotta saa tehtyä pysyviä muutoksia. Tuloksia voi olla vaikea nähdä aluksi, varsinkin kun henkisiä asioita on mahdotonta mitata. Ennen valmennuksen aloittamista ehkä luulin, että mentaalivalmentaja vain antaa minulle jotain, mikä auttaa tekemään enemmän maaleja. Myöhemmin olen ymmärtänyt, että tämä on prosessi ja se on itsestä kiinni, että tekee tapaamisten ulkopuolellakin hommia henkisen kehityksen eteen.”

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *