Jasper Inkinen FI Forward, Lukko U16

SEASON 2021-22

“Oli hyvä idea aloittaa mentaalivalmennus. Halusin oppia huonoista tavoista pois, ja kehittää henkistä puolta. Aiemmin turhautuminen haittasi paljon pelaamista, mutta valmennuksen myötä itsehallinta jäällä on parantunut. Olen ymmärtänyt miten tärkeää on, että suoritustila on hyvä. Haluan edelleen kehittää tunnekontrollia, mutta olen oppinut jo paljon uutta ja saanut hyviä vinkkejä jäälle. Henkinen puoli on mielestäni tosi tärkeä, jos haluaa kehittyä.

Valmennustapaamisten jälkeen on ollut aina hyvä fiilis, ja prosessista on pelkkää hyvää sanottavaa. Kokoajan on ollut helpompi puhua, ja ollaan käsitelty tärkeitä asioita, kuten erilaisia paineita mitä pelaamiseen ja tulosurheiluun liittyy. Parhaat tapaamiset on olleet niitä, missä ollaan ratkottu ongelmia. Itellä on nyt parempi olla.

Kannattaa tulla mentaalivalmennukseen, jos on henkisellä puolella vaikeaa, tai tuntuu että haluaa puhua tärkeistä asioista jonkun muun, kuin omien tuttujen kanssa. Jäällekin on helpompi palata valmennuksen jälkeen.”

Kuva: IG vanninenphotos

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *