Julius Mattila FI Forward, Rauman Lukko

SEASON 2021-22

”Aloitin mentaalivalmennuksen avoimin mielin. Se on ollut opettavainen ja positiivinen kokemus. Isoin plussa on ollut käydä asioita läpi ulkopuolisen ihmisen kanssa, jolla ei ole mitään ennakkokäsityksiä minusta, vaan jonka mielipide muodostuu sen kautta, mitä itse tapaamisilla nostan esiin. Kun itse kerron asioista rehellisesti, saan Mirkulta ammattiosaamiseen perustuvia näkökulmia.

Asiat mitä palavereissa on käsitelty, on olleet tärkeitä ja merkityksellisiä myös tulevaisuuden kannalta. Yksi tärkeimmistä teemoista mitä työstettiin, oli ensimmäisiin vaihtoihin reagoiminen. Olen oppinut myös suhtautumaan paremmin asioihin, joihin ei itse voi vaikuttaa. Olen tyytyväinen siihen, että tavoitteeni johtavamman roolin lunastuksesta toteutui. Vaikka joskus saattoi väsyttää ennen tapaamiselle lähtöä, tiedostin että jokaisesta kerrasta on aina ollut hyötyä. Tapaamisen jälkeen oli aina parempi olo.

Mirkku on hyvällä tavalla haastanut välillä epämukavuusalueelle, ja olen tykännyt siitä, että ollaan kokeiltu erilaisia lähestymistapoja asioihin. Mirkku on valmentajana avoin, lämmin ja helposti lähestyttävä. Yllättävän nopeasti uskalsin avautua asioista, ja alusta asti on ollut helppo olla oma itsensä. Avautumisen myötä huomasi myös siitä saatavan hyödyn, joten oli helppo puhua avoimesti jatkossakin. Mirkku on myös hyvä lukemaan kehonkieltä ja aistimaan todelliset fiilikset. Kiitos avusta.

Nuoria pelaajia kannustan opettelemaan suhtautumaan tuloksentekoon keskittymällä enemmän suoritustasoon, pisteiden sijaan. Tärkeämpää on pyrkiä vaikuttamaan suoritustilaan, koska sitä kautta tehopisteetkin tulevat.”

Kuva: Elmeri Elo /ElonKuvaus

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *