Justin Danforth CA Forward, Rauman Lukko

SEASON 2019-20

“Working with Mirkku over the past two years has helped me both on and off the ice. Throughout the season there is always ups and downs, Mirkku was able to put these obstacles into perspective and build a plan to work through them. I felt that with working with Mirkku we were able to address the problems head on and move past them quicker, and learn from them for the future. I highly recommend Mirkku to any player who is looking to gain that much needed edge in hockey.”

 

SEASON 2018-19

”Mental coaching is a way to deal with or prevent problems within the season, and through it I’ve been able to believe in myself more deeply. I also became a better teammate, with more of a Team First -attitude. Mirkku is very smart and easy to talk to.”

 

Kuva: Liiga

 

KAUSI 2019-20

“Työskentely Mirkun kanssa kahden viime vuoden ajan on auttanut minua sekä jääkiekossa että sen ulkopuolella. Kauden aikana on aina ylä- ja alamäkiä, Mirkku pystyi antamaan perspektiiviä näihin haasteisiin, ja rakentamaan suunnitelman niiden työstämiseksi. Koin, että yhdessä pystyimme kohtamaan ongelmat suoraan ja ylittämään ne nopeammin, ja oppimaan niistä tulevaisuutta varten. Suosittelen Mirkkua vahvasti kaikille pelaajille, jotka haluavat saavuttaa jääkiekossa niin tarpeellisen mielenlujuuden.”

 

KAUSI 2018-19

“Mentaalivalmennus on keino käsitellä ja ehkäistä ongelmia kauden aikana, ja sen avulla olen oppinut uskomaan itseeni syvällisemmin. Minusta on tullut parempi joukkuepelaaja, enemmän Joukkue ensin- asenteella. Mirkku on todella fiksu ja hänen kanssaan on helppo puhua.”

 

Kuva: Rauman Lukko

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *