Laura Lindberg | Game Grit
Laura Lindberg FI Wakeboarding, -

”Ennen mentaalivalmennuksen aloittamista olin tunnistanut henkisiä blokkeja, jotka haittasivat suoritusta, mutten päässyt niihin itse käsiksi. Tuntui että pyörin ympyrää, ja väkisin yritin muuttaa omia ajatuksia. Mentaalivalmennuksen avulla olen päässyt jumista eteenpäin ja löytänyt polun kohti ratkaisuja. Energiaa on vapautunut jännityksen sijaan suorituksen kehittämiseen. Henkiseen suorituskykyyn panostaminen on ollut osa ammattilaisuraan valmistautumista.

Kasvuprosessin myötä olen nyt varmempi, henkinen kapasiteettini on kasvanut ja pystyn hallita tunnetiloja ja jännitystä kisasuorituksissa paremmin. Itsetuntemus on mennyt paljon eteenpäin, ja valmennuksen myötä olen oppinut käyttämään työkaluja ajatusten säätelyyn. Olen tajunnut, miten henkinen tila vaikuttaa suoritukseen, ja miten sitä voi myös muuttaa. Valmennuksen tulokset näkee selvästi pidemmällä aikavälillä, vaikkei muutosta aina viikkotasolla itse huomaakaan.

Mirkku on mahtava valmentaja. Hän laittaa miettimään asioita ja löytämään ratkaisuja itse, ja se onkin ollut tärkeintä. Pitkällä aikavälillä se on paljon tehokkaampaa, kuin saada avaimet sellaisenaan käteen. Vaikka se on työlästä, tuottaa se paremmin tulosta, sillä muutokset menevät syvemmälle tasolle. Tarvittaessa Mirkku aina auttaa, ja pukee sanoiksi sen mitä tarkoitan – niin että itsekin ymmärrän tunteitani paremmin, ja pystyn ne käsitellä. Vaikka tunteista ei ole helppo aina puhua, on Mirkun kanssa työskentely tuntunut helpolta. Joka palaverin jälkeen on tuntunut, että pääsee taas askeleen eteenpäin. 2-3 viikon tapaamistahti on ollut minulle juuri sopiva ja todella tehokas. Koko prosessimme on toteutettu etänä, ja videopalaverit ovat toimineet moitteettomasti.

Kannustan kokeilemaan mentaalivalmennusta ennakkoluulottomasti – siitä saa työkaluja oman potentiaalin kehittämiseksi!”

 

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *