Lenni Hämäläinen FI Hyökkääjä, Rauman Lukko

SEASON 2021-22

“Olen oppinut mentaalivalmennuksen myötä paljon itsestäni ja kehittymisestä. Olen omaksunut uudenlaisen mindsetin, ja uskaltanut kohdata ja käsitellä asioita. Sitä kautta oma perustaso on noussut, ja huonot jaksot on saanut nopeammin katki. Nyt on vapautuneempi olo, ja voin olla tyytyväinen kauteen, joka päättyi Suomen Mestaruuteen.

Valmennusprosessi on ollut todella positiivinen kokemus. Heti ensimmäisen kerran jälkeen tajusin, että tästä on oikeasti hyötyä ja hyppäsin täysillä mukaan. Pelkän renkaiden pumppaamisen sijaan valmennuksessa tulee oikeasti itse käsiteltyä asioita, ja siitä on ollut todella paljon hyötyä.

Aluksi tuntui oudolta, että joutuu lähinnä itse puhumaan, mutta nyt ajattelen että se on juuri oikein. Olisi kuitenkin ollut vaikeaa yksinään kotona saada asioita käsiteltyä. Sen sijaan valmennuspalaverissa esitetyt kysymykset auttaa avaamaan mieltä eri tavalla, ja focus pysyy paremmin asioiden työstämisessä. En usko, että olisin näitä asioita ilman valmennusta oppinut. Palavereiden jälkeen on aina ollut parempi fiilis.

Nuorempana en ollut valmis puhumaan, enkä oikein ostanut sitä ajatusta että pääkopan kautta saisi potentiaalista enemmän irti, vaikka olinkin siitä kuullut. Niin se kuitenkin oikeasti on. Tätä kautta pääsee käsittelemään niitä asioita, joiden avulla tulee paremmaksi pelaajaksi. Ensi kauteen on valmennuksesta saatujen työkalujen myötä varmempi pohja lähteä.”

Photo: IG u20smliiga.kuvat

 

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *