Rasmus Elo | Game Grit
Rasmus Elo FI Hyökkääjä,Rauman Lukko, Akatemia

 

KAUSI 2019-20

”Mentaalivalmennus auttaa pelaajaa oppimaan itsestään. Olen oppinut kehittämään heikkouksiani, ja tällä kaudella saanut lisää kiekollista varmuutta A-nuorten peleihin. Paineensieto- ja stressinhallintakykyni on vahvistunut. Henkisen puolen kehittäminen on näkynyt joukkueessa siten, että pelaajilla on ollut paljon enemmän selkeitä tavoitteita.

Jatkoin mentaalivalmennuksessa toisenkin kauden, koska koin siitä olevan paljon hyötyä jaksamiseni kanssa. Mirkku on ymmärtävä ja rauhallinen valmentaja, joka tuntee pelaajansa hyvin. Tapaamisilla on ollut luontevaa olla, pystyy puhumaan kaikesta ja oppii uutta. Ajan mittaan valmennussuhde on kehittynyt ja olen pystynyt puhumaan asioistani avoimemmin.”

 

KAUSI 2018-19

”Mentaalivalmennuksen myötä itseluottamukseni ja itsetuntemukseni ovat kasvaneet. Siitä on ollut hyötyä myös joukkueelle, sillä minusta on tullut johtavampi, ja otan enemmän vastuuta.

Mirkku on mukava, ja aina positiivinen ja kannustava. Yhdessä työskentely on ollut kivaa ja luonnollista. Tapaamisista on jäänyt hyvä olo, kun tuntuu, että saa purkaa itseään. ”

Ota yhteyttä
Vahvistan, että Game Grit saa tallentaa tietoni yhteydenottoa varten. *