Rasmus Elo FI Forward, Lukko U20

 

SEASONS 2018-20

”Mentaalivalmennus auttaa pelaajaa oppimaan itsestään. Olen oppinut kehittämään heikkouksiani, ja tällä kaudella saanut lisää kiekollista varmuutta A-nuorten peleihin. Paineensieto- ja stressinhallintakykyni on vahvistunut. Henkisen puolen kehittäminen on näkynyt joukkueessa siten, että pelaajilla on ollut paljon enemmän selkeitä tavoitteita.

Jatkoin mentaalivalmennuksessa toisenkin kauden, koska koin siitä olevan paljon hyötyä jaksamiseni kanssa. Mirkku on ymmärtävä ja rauhallinen valmentaja, joka tuntee pelaajansa hyvin. Tapaamisilla on ollut luontevaa olla, pystyy puhumaan kaikesta ja oppii uutta. Ajan mittaan valmennussuhde on kehittynyt ja olen pystynyt puhumaan asioistani avoimemmin.”

 

PREVIOUSLY..

”Mentaalivalmennuksen myötä itseluottamukseni ja itsetuntemukseni ovat kasvaneet. Siitä on ollut hyötyä myös joukkueelle, sillä minusta on tullut johtavampi, ja otan enemmän vastuuta.

Mirkku on mukava, ja aina positiivinen ja kannustava. Yhdessä työskentely on ollut kivaa ja luonnollista. Tapaamisista on jäänyt hyvä olo, kun tuntuu, että saa purkaa itseään. ”

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *