Thomas Grönlund FI Defenseman, Lukko U20

SEASON 2020-21

”Aloitin mentaalivalmennuksen kun muutin Raumalle Lukkoon pelaamaan. Ajattelin, että siitä voisi olla hyötyä ja se olisi hyvä tuki uudessa ympäristössä, ja muutkin kannustivat aloittamaan. Valmennusprosessi on ollut hyvä kokemus ja siellä on saanut aina nollattua sen hetkisen tilanteen. Tapaamisilta on saanut rentoutta ja luottavaisen olon tekemiseen, kun on käsitelty niitä asioita mitkä olen kokenut tärkeiksi. Sen jälkeen ne ovat onnistuneet paremmin.

Paineensietokyky pelissä on parantunut, on malttia enemmän mutta myös rohkeutta. Elän urheilullisemmin, ja kauden tavoitteeni toteutuivat. Pääsin loppukaudeksi A-nuoriin pelaamaan ja pystyin tehdä siellä tulosta. Vaikka kausi oli Koronan takia poikkeuksellinen ja kärsin loukkaantumisista, olen isoon kuvaan tyytyväinen ja sain otettua ison stepin eteenpäin viime kaudesta.

Mirkun kanssa on ollut alusta asti helppo työskennellä ja tapaamisilla tulee aina jotain uutta. Alan ammattilainen ymmärtää paremmin, ja on tietämystä asioiden ratkaisemiseen.

Kannattaa tulla mentaalivalmennukseen, se auttaa sekä tähän hetkeen että tulevaan.”

 

 

“I started mental coaching when I moved to Rauma to play for Lukko. I thought it could be useful and good support in a new environment, and others encouraged me to start as well. The coaching process has been a good experience, and you always get to ‘reset’ in a meeting. After meetings you feel more confident and relaxed, after having processed things that felt important to me. Afterwards I’ve been able to perform better.

My pressure tolerance during the game has improved, I’m more patient but also more confident. I have a more athletic lifestyle now, and was able to meet my goals for the season. I got to play with the U20 team for the rest of the season and was able to score there as well. Although the season was different because of Covid and I suffered from injuries, I am happy with the big picture and was able to take a big step forward from last season.

It has been easy to work with Mirkku from the very beginning and meetings always give me something new. A professional will understand better, and have the knowledge to solve things.

It’s worth it coming to mental coaching, it helps both now as well as for the future.”

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *