Vili Lehtonen FI Defenseman, Lukko U18
SEASON 2020-21

“Ennen valmennuksen aloittamista epäonnistumiset ja virheet kummittelivat mielessä, ja pelaaminen tuntui ja näytti silloin huonolta. Tiesin, että pystyisin paljon parempaan, mutta jännitti ja olin jotenkin lukossa. Mentaalivalmennuksen myötä olen saanut varmuutta ja rohkeutta tekemiseen, ja oppinut uudenlaisen suhtautumisen virheisiin. Nyt ajattelen niitä enemmän oppimisen kautta. En ehkä pelaisi enää jääkiekkoa, jos en olisi aloittanut tätä valmennusta.

Mirkku on ammattitaitoinen valmentaja, ja tekee työtään varmalla otteella. Siitä tulee varma olo myös itselle. Hän osaa ottaa oikeat asiat käsiteltäväksi, ja kaivaa esiin sellaisiakin asioita työstettäväksi, joita en itse edes ollut huomannut. Olemme samalla aaltopituudella ja valmennussuhde on ajan myötä muuttunut avoimemmaksi. Ei tarvitse arastella mitään mitä sanoo, vaan tullaan hyvin toimeen ja ymmärretään toisiamme. Pystymme puhumaan avoimesti kaikesta. Mirkku on myös joustava aikataulujen suhteen, ja tarvittaessa ollaan pystytty pitämään tapaaminen esim. facetimella.

Säännöllinen valmennusprosessi on ollut positiivinen kokemus ja olen nähnyt kehitystä itsessäni myös kentän ulkopuolella. Vuorovaikutustaitoni ovat kehittyneet, olen enemmän oma itseni ja uskallan ottaa enemmän vastuuta ryhmässä.

Jos joku painaa mieltä, niin kannattaa aloittaa mentaalivalmennus. Siellä pystytään muuttamaan heikkoudet vahvuudeksi.”

 

 

SEASON 2020-21

“Before starting mental coaching, mistakes and bad games played tricks on my mind, and my performance felt and looked bad. I knew I could do much better, but I was nervous and couldn’t perform. Through the coaching I’ve gained confidence and learned a new approach to mistakes. Now I deal with them from a learning perspective. I probably wouldn’t even play anymore If I hadn’t started this coaching process.

Mirkku is a skilled coach with a confident approach to her work. It gives you a secure feeling as well. She knows how to pick the right things to work on, and is able to find things I hadn’t even been aware of. I feel we are on the same wave-length and over time we have been able to communicate openly. You don’t have to be a shy about what you want to say. We get along well and understand each other. Mirkku is also flexible with the schedule and we’ve been able to have a meeting on FaceTime when necessary.

A regular coaching process has been a positive experience for me, and I’ve noticed improvement off the ice as well. My communication skills are better and I can take more leadership in a group.

If something is weighing on your mind, I recommend mental coaching. It can turn your weaknesses into your strengths.”

 

Contact Us
I agree that Game Grit can save my information in order to contact me in the future *